23. 9. 2013
Na Nákladovém nádraží ŽIžkov, v Kafkově domě nebo v kostele sv. Šimona a Judy. Zde všude budou mít návštěvníci Designbloku možnost ochutnat stylové občerstvení připravené Ambiente. V Praze tak na jeden týden vzniknou hned 2 nové lokály a 3 kavárny.
Architekturu občerstvovacích míst bude mít na starosti architekt Jan Rosický (A69). Na Nákladovém nádraží bude hned ve vstupním prostoru Lokál, který se bude věnovat zejména pivu a české kuchyni. Na vagónu potom bude stánek rychlého občerstvení, respektive hot dog point. Hot dogy budou z telecích párků ochucených gulášovou šťávou, pro vegetariány bude připravena pečená mrkev v rohlíku. Uvnitř Superstudia bude kavárna ve stylu Savoy. V Kafkově domě u Staroměstského náměstí vás bude čekat fashion café ve 4. patře, kterou stylově dotvoří instalace módního serveru MAUDhomme, a malý fashion bar nemůže chybět ani v kostele sv Šimona a Judy. Veuve Clicquot, Heineken, San Pellegrino, stylový párek v rohlíku, Cidre, domácí chleba, domácí dorty a mnoho dalšího bude servírováno nejlepší sítí restaurací v Praze.